Nieuws

Gezamenlijke show met de Gekleurde Zanger Twello

Beetje late berichtgeving:

Na hernieuwd overleg tussen de beide Twellose vogelverenigingen is besloten dit jaar gezamenlijk de Speciale Vogelshow, zoals deze 2 jaar geleden gestart is, te organiseren. Opnieuw zal gebouw PiGiKa het onderkomen zijn: Kerklaan 3, Twello.

We hopen er samen een fantastische show van te kunnen maken, wat vogel aanbod betreft vullen we elkaar in ieder geval zeer goed aan. Aangevuld met de kanaries en tropen die we hopen te krijgen van de vele aangeschreven verenigingen uit de wijde omtrek hopen we een spannende strijd tegemoet te zien wie er gaat strijken met de eer en de daarvoor bestemde prijzen "Beste Kanarie van Twello" en "Beste Troop van Twello". Daarnaast zullen de organiserende verenigingen nog strijden om "Beste Kromsnavel van Twello".

Bij deze een extra oproep aan de leden van de aangeschreven verenigingen om te proberen een aantal van hun kanaries en/of tropen in te schrijven voor deze mooie show! Informeer eventueel bij je bestuur om na te vragen of zij inschrijfformulieren hebben ontvangen.

<< Ga terug naar de vorige pagina