Nieuws

100% Henk Kok

Verrassing tijdens de jaarlijkse slotavond van V.V.T.O.

Tijdens de op 12 december gehouden slotavond van V.V.T.O., de avond waarop de prijzen van de op 4 en 5 november gehouden tentoonstelling werden uitgereikt,  was er een speciaal moment. Nadat Henk Gerrits onze voorzitter, de kampioenen nogmaals had gefeliciteerd  en vol lof was over de goede kwaliteit van de vogels, melde Henk ook vol lof te zijn over de 100 % uitkomst. Nu zult u denken 100% uitkomst waarvan. Deze uitkomst had betrekking op een stemming, gehouden onder de leden om de heer Henk Kok te benoemen tot erelid.100% van de stemmers was daar van harte voor te vinden!

Henk Kok heeft veel betekend en betekend nog steeds veel voor de V.V.T.O. en ook voor de bond. Jaren was hij in Apeldoorn te vinden als medewerker “Vogel, maar ook is hij binnen V.V.T.O. 21 jaar secretaris geweest. Vele jaren heeft hj de verkoopklasse bemand, was altijd aanwezig bij de opbouw van de show en ook tijdens vergaderingen laat Henk zich altijd zien en laat altijd van zich horen.

Henk ontving een tinnenschaal als aandenken en een bos bloemen.

Henk, wij hopen als V.V.T.O. dat je nog jaren ERElid blijft van onze vereniging ook al wordt het aantal vogels wat je houd stilaan iets minder.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina