Nieuws

Succes op de Nederlandse kampioen-schappen voor VVTO leden John IJsseldijk en Laurens Bouwmeester

Succes op de Nederlandse kampioenschappen voor 2 van onze leden.

 

Laurens Bouwmeester

Laurens Bouwmeester is op de Nederlandsche Kampioenschappen in Zwolle NEDERLANDS KAMPIOEN geworden met een stam Agapornis roseicollis SL ino (lutino)!  Hij kreeg in totaal 378 punten voor zijn stam. Een prestatie van formaat!

Dat hij op koers ligt om hoge ogen te gaan gooien op het wereldkampioenschap dat in 2019 ook in de IJsselhallen te Zwolle zal worden gehouden blijkt wel uit de overige resultaten.

Een stel Agapornis roseicollis groen werd kampioen met 191 punt. Nog twee kampioenen op zijn lijstje zijn een opaline groene met 95 punt en de pallid groene met 94 punten.

Een groene roseicolli kreeg met 94 punt zilver toebedeeld. Ook zilver voor een stel Agapornis roseicollis oranjemasker cinnamon groen, met 183 punt.

Zijn roseicollis oranjemasker groen kreeg brons met 93 punten, hetzelfde edelmetaal was er weggelegd voor de roseicollis oranjemask SL ino (lutino) 93 punt

 

John IJsseldijk

Ook John IJsseldijk heeft het uitstekend gedaan. Hij sleepte met zijn grasparkieten maar liefst twee zilveren medailles in de wacht. Met een lichtgroene behaalde John 93 punten en ook een dubbelfactorige spangle witte grasparkiet had hetzelfde aantal punten.

Maar zijn mooiste vogel werd nog beter beoordeeld met maar liefst 95 punten. En dus was er voor John ook een mooie gouden plak weggelegd voor zijn Spangle lichtgroene parkiet.

 

Heren van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Op naar de wereldkampioenschappen.

 

                                                                CHAPEAU!

<< Ga terug naar de vorige pagina